Posted by: leontiucmarius | December 27, 2014

Anuntul care zguduie piata de media ! EuroTV si INCLICK MEDIA au lansat INCLICK ADSERVER. Alternativa la Google Adsense si Etarget !


 ETARGET si Google ADSENSE au alternativa solida in serviciile Euro TV imbogatite cu Euro TV ADSERVER.

Iata oferta de pe http://www.eurotv.ro/adserver :

Publisher: CPC 0,025 Euro
CPM 0,20 Euro
PAY PAL & VISA

Advertiser: CPC: Minimum 0,05 Euro
CPM: 0,25 Euro
PAY PAL, VISA, Mastercard, others

PUBLISHER: Distribuiti bannerele EuroTV ADSERVER la cea mai avantajoasa oferta pe blogul si site-urile dvs.
Cea mai bună ofertă de muncă oferită de INCLIK Adserver de la Euro TV. Accesând butonul verde , Publisher, deveniți angajat prin prestări servicii al Companiei INCLICK MEDIA ltd și veți fi plătit pentru vizualizări de bannere pe site-urile dvs.Atenție : CONTUL de user Euro TV Aserver este diferit de contul EUROTV.RO . Pentru Publisheri contul de publisher este valid pentru plată numai dacă există și un cont eurotv usersbook, deci pentru PUBLISHER: trebuie să existe atât cont de publisher dar și cont de user pe eurotv.ro,

Contorul și plata la mia de vizitatori unici se declanșează automat după 2000 de clickuri de la 2000 de unici diferiți. Pentru fiecare 1000 de vizite de la 1000 de unici, publisherul este remunerat cu 2 Euro. Dacă în timp de 24 de ore nu se atinge pragul de 1000 de unici, dar sunt 1000 de vizite de la unic, remunerarea este de 2 cenți. Dacă ulterior în timp de o săptămână se completează pragul de 1000 de unici, apare și completarea remunerației pentru 1000 de vizitatori (Cost per mille CPM). Numărul maxim de bannere pe pagina de web este de 12, spre deosebire de alte rețele care impun un număr de 3.

 

ADVERTISER:

Reclamă contextuală Pay Per Click sau reclamă de bannere ?

  • Sprijiniți afacerea dvs. dintr-un singur loc. Obțineți trafic din rețeaua Euro TV, Europlan, Ziaruldebanat.ro, site-urile publisherilor și site-uri din Austria, sau adresați-vă clienților prin banner aproape oriunde datorită tehnologiei RTB. Bannere dvs. vor fi văzute doar de publicul ales de dvs.. Reclamele pot fi de 3 feluri : text, text+imagine, imagine jpg sau gif (animat clip)
Advertisements

discuta subiectul si tu

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: