Posted by: leontiucmarius | December 27, 2014

Alternativa la FACEBOOK pe care o ofera EUROPLAN. Ziarul Anunturilor alternativa la OLX si Tocmai

Controversatul nume EUROPLAN, se redefinește pe Internet ca REȚEA SOCIALĂ În acest moment EUROPLAN reprezintă o alternativă reală la FACEBOOK

europlanro2-300x2502

 

 

Europlan oferă servicii similare FACEBOOK : grupuri, prietenii, pagini (denumite marginal : bloguri), evenimente, notificări, chat, jocuri dar are și câteva avantaje: este prima rețea socială românească ca și conținut, dincolo de faptul că subsemnatul este arhitect web la aacest portal, deținut de concernul MEDIA.

Există funcție externă mult mai simplu de implementat decât la facebook, functia API – un cod PHP care arata numarul de prieteni din EUROPLAN, in scopul inserarii in site in sensul „urmareste-ne pe EUROPLAN”.

Se lucreaza in prezent la implementarea unui „SHARE THIS” si TAG IMAGE, in acel moment devenind egalul facebook-ului la functii.

Va fac de cunoscut ca am prevazut site-ul cu functie de Cover, in mare fiind mai performant ca Twitter, Linkedin si ma straduiesc sa imbunatatesc site-ul sa se apropie de performantele Facebook. Un prim avantaj: Infinitate de prieteni

mai multe pe http://www.europlan.ro

 

ziarul anunturilor1Ziarul Anunturilor

Ziarul anunturilor, subdomeniu la ziaruldebanat.ro, are aceleasi performante precum tocmai.ro sau olx.ro

Avantajul folosirii portalului Ziarul Anunturilor il reprezinta sistemul AdEUROTV care publica instant ultimele doua anunturi pe mai multe portaluri precum http://www.eurotv.ro, http://www.ziaruldebanat.ro, http://www.europlan.ro/ziar,… ceea ce garanteaza un minim de 5000 de cititori ai anuntului.

Advertisements

discuta subiectul si tu

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: