Posted by: leontiucmarius | January 4, 2014

Marius Leontiuc – Semnează şi tu Petiţia : Amnistie şi Graţiere pentru 2014 !

Legea graţierii aici

update 5 feb 2014

Semnează şi tu Petiţia pentru Amnistie şi Graţiere pentru 2014 !

 Fac apel public la dvs. să semnaţi petiţia. După cum se poate observa noile coduri au eliberat doar 150 de persoane, iar pentru deţinuţi nimeni nu oferă o a doua şansă.

_________________________________________________________________________

PETIŢIE :

,, Noi cetăţenii României

Dorim graţierea colectivă şi decret de amnistiere de 15 ani închisoare pentru toţi condamnaţii urmare a tuturor infracţiunilor  fără violenţă

şi cu 1/2 din pedeapsă pentru toţi condamnaţii unor infracţiuni cu violenţă!”

_________________________________________________________________________

Am început un demers pentru o petiţie către Parlamentul României privind acordarea unei graţieri colective de până la 15 ani de închisoare. Pentru a se realiza aşa ceva, avem nevoie de 5.000 semnături electronice. Așa dar, convinge rudele prieteni să semneze petiția. 

UPDATE noiembrie 2014 : Demersul a fost mutat pe forumul http://europlan.ro/forum/topic/35

semnaturile/ sustinerile vor acolo postate

 

 
– See more at: http://europlan.ro/forum/topic/35#sthash.ayQzUcJs.dpuf

Advertisements

Responses

 1. […] https://leontiucmarius.wordpress.com/2012/08/02/marius-leontiuc-semneaza-si-tu-petitia-pentru-amistie… […]

 2. Buna ziua,chiar ca ar avea nevoie Romania de o gratiere sau amnistie pentru ca din timpul comunismului nu a mai fost. Si pedepsele sunt exagerate la unele infractiuni.

 3. Consider ca o asemenea masura pt Romania mai exact amnistie generala pana in 5-10 ani, este necesara si de bun augur pt cetatenii Romaniei. Specific ca efectele amnestiei sunt binevenite la momentul de fata, pt toti cetatenii Romaniei, mai exact: cei care au condamnari in cuantumul amnistiei vor fii amnistiati ,cei care au condamnari peste cuantumul amnistiei i se vor scade din condamnare, cei care au suferit condamnari si si-au efectuat pedepsele avand cazier care este un foarte mare impediment pt obtinerea unui loc de munca li se va sterge cazierul, cei care au datorii catre stat ( amenzi , taxe vamale, taxe impozit etc), li se va sterge datoria in cuantumul amnestiei. Sa nu uitam ca la ora actuala penitenciarele din ROMANIA sunt supraaglomerate, din aceasta cauza conditiile sunt inumane si degradante, in cele din urma aceste lasandu-se cu consecinte de genul proceselor intentate la curtea europeana,in care statul roman are de platit despagubiri. sa nu uitam ca cu totii suntem cetateni ai ROMANIEI, suntem supusi greselilor,si avem dreptul cu totii la o sansa. eu personal cred intr-o noua ROMANIE, in care sa ne regasim cu totii, TRAIASCA ROMANIA!!!!!!!!

 4. Va sustin si eu , ar fi cazul sa mai facem ceva si ptr cei inchisi nevinovati , Unde apare numarul celor ce sustin pana in prezent aceasta petitie /?In speranta ca imi veti raspunde va multumesc

 5. Va felicit pentru demersul dumneavoastra si sunt de acord cu el.Este timpul sa luam atitudine,daca dorim sa se intample ceva in tara asta.Penitenciarele din Romania sunt supraaglomerate ,infecte , degradante cu o alimentatie mizera pentru care Administratia Penitenciarelor cheltuie din bugetul statului aproape 2400 ron/luna pentru fiecare detinut, asta in conditiile in care Romania se afla in plina criza si bani pentru invatamant , sanatate , infrastructura si implementarea noilor coduri penal si de procedura penala nu sunt.Totodata prin acordarea unei gratieri colective numarul detinutilor din Romania (peste 30.000)s-ar diminua astfel incat Ministerul Justitiei prin Administratia Penitenciarelor ar putea indeplini una din conditiile impuse de Uniunea Europeana(despre care nimeni nu vorbeste ) si anume de a acorda fiecarui detinut un spatiu de 3mp indiferent de reginul de detentie, care in acest moment nu poate fi indeplinit lucru recunoscut de Administratia Penitenciarelor si pentru care STATUL ROMAN a platit si plateste sume exorbitante unor detinuti care au facut plangere la CEDO .Va doresc succes si izbanda in demersul dumneavoastra si la fel ca cei care au postat mai sus asi dori sa stiu in ce stadiu se afla acest proiect si cate peroane au semnat aceast petitie .

 6. buna ziua , sustin si eu Bobos Rodica petitia si apreciez ca inca mai exista oameni cu suflet uman cum sunteti dumneavoastra .Dumnezeu sa va binecuvanteze .amin

 7. Ma numesc Coroi Aurel , sustin si eu petitia pentru gratiere .Aveti votul meu !!!

 8. Sa inteleg ca 5 persoane au semnat pentru aceasta petitie sau care este numarul real ?Va multumesc pentru un eventual raspuns

 9. Semnez petitia, sunt deacord. Statul roman pierde 890.000.000 Euro anual cu detinutii si cei mai multi nu sunt acuzati de violente. Acesti bani pot ajunge la spitale

 10. Semnez Petitia

  Depinde de noi toti cati suntem. Haideti sa spunem si altora si sa semnam petitia

 11. Sustin petitia

 12. SEMNEZ PETITIA , BOBOS GABRIELA ANDREEA

 13. sustin petitia , Chiorean Aurelian Cristian

 14. BUNA ZIUA SI EU SEMNEZ PETITIA .HAIDETI SA FACEM CEVA SI PENTRU DETINUTI DACA AVEM SANSA ASTA ,PUSCARIILE SUNT PLINE ,CONDITIILE SUNT DE NEDESCRIS ,TOTII GRESIM SUNTEM OAMENI ,NU TREBUIE SA JUDECAM DETINUTI ,MULTI DINTRE EI SUNT NEVINOVATI ,HAIDETI SA FACEM DREPTATE SA SEMNAM .VA MULTUMESC .

 15. cam greu se face cunoscuta petitia aici .Parerea mea personala (nu as vrea sa supar pe nimeni) ar fi sa o afisati stimate domn Leontiuc , pe adresa petitii online unde intra foarte multa lume. http://www.petitieonline.ro/

 16. da sunt de accord cu amnistitie si gratiere la pedepse de pana la 5 ani, conditii degradante in toata puterea cuvantului de supravietuir si existenta in puscarii , lipsa hranei, furturile, saracia celor de afara, care nu-i pot intretine pe cei dinauntru, supraaglomerarea puscariilor, sunt conditii mizere, lipsa apei, se da apa de doua ori pe saptamana, semnez cu convingere petitia

 17. toti oameni de pe planeta au dreptul la a doua sansa toata lumea are greseli.parlamentarilor dati o data legea .

 18. parlamentari dorm ei se cearta pentru ciolan

 19. foarte frumos proiect si eu consider ca cei inchisi merita o a doua sansa, vrem gratiere colectiva

 20. sunt de acord cu gratierea anumitor pedepse.multumesc

 21. semnez cu buna incredere petitia pentru gratiere, e nescesara o astfel de masura sper ca parlament si presedintele sa aprobe acest act de clementa

 22. doamne ajuta

 23. Sustin petitia .

 24. Sunt de acord cu gratierea!Doamne ajuta daca puteti obtine.

 25. sunt de acord asa mai face romania economi

 26. Cate semnaturi s-au adunat?Unde poate fi vazut numarul de semnaturi?

 27. Sunt de acord cu gratierea.

 28. Sunt de acord cu gratierea.

 29. daca nu scrueti numele complet votul nu este valabil .NUME SI PRENUME SEMNATI CEI CARE INTR_ADEVAR DORITI APROBAREA.

 30. Semnez petitia pentru gratiere!

 31. semnez petitia pentru gratiere!

 32. si eu semnez petitia si gratierea

 33. Ma numesc Bankuti Marieta semnez petitia pentru gratiera si intrarea in vigoare a C.P.

 34. semnez petitia,si Dumnezeu sa asculte rugaciunile noastre.

 35. semnez petitia….doresc gratiere colectiva!

 36. sunt de acord cu o gratiere , penitenciarele sunt foarte aglomerate , nu sunt conditii , sunt multi detinuti aceste cheltuieli ci ne suporta? Noi cetateni.
  Acei bani ar fi in loc mai bun la o casa de copii.

 37. Un mare actor român spunea intr-un videoclip că se cheltuiesc mai multi bani pentru intretinerea unui detinut (2400lei /luna) decat pentru alocatia unui copil care in prezent este in valoare de 42 lei/luna. Pregatirea pentru scoala a unui copil cu strict necesar costa in jur de 250.
  Sunt pentru semnarea petitiei de gratiere , a celor din inchisori si poate banii se returneaza in fondul de alocatii pentru copii.

 38. Avem penitenciare pline cu condamnati la ani grei pentru fapte usoare si altii condamnatii la cativa ani sau cu suspendare pentru fapte grele. Se pare ca pe unii ii judeca femeia de serviciu. Sau probabil la noi in tara pedepsele sunt invers proportionale cu gravitatea faptelor. Ar fi de bun augur o astfel de amnistie si gratierea. S-ar face cu adevarat dreptate pentru toti. Legea la noi in tara o face banul, nu codul penal. Sunt copii, tineri condamnati la peste 10 ani pentru nimicuri, in parlamentarii si senatorii sau alti oameni de afaceri primesc 2-3 ani sau supraveghere. Unde e dreptatea? Lasati-ne copiii si sotii sa vina acasa.

 39. SUSTIN PETITIA!

 40. Mi-as dori din toata inima sa fim luati in seama! Sustin petitia!

 41. semnez petitia

 42. Mi-as dori din toata inima sa reusim! Sustin petitia!

 43. Semnez petitia

 44. Semnez petitia

 45. sunt de acord si semnez petitia

 46. sunt de acord si semnez petitia

 47. Sigur trebuie sa reusim,sustin acest demers,semnez si sustin petia.Catalin Brebeanu.

 48. sustin petitia

 49. semnez

 50. sustin si semnez petitia

 51. sustin petitia

 52. daca nu va scrieti numele si prenumele complet votul vostru nu este luat in considerare .

 53. sustin petitia si semnez.

 54. sustin petitia

 55. de acord. semnez si sustin

 56. semnez si sustin petitia

 57. inca un vot

 58. sustin si semnez petitia

 59. Sunt deacord. Sustin petitia

 60. sustin si semnez

 61. aveti sprijinul meu!

 62. RIDICATI GRATIILE , pentru cei inchisi , ei nu au gresit mai mult decat cei ce sunt acum liberi .Suntem amanati an de an cu codurile , isi bat vizibil joc de noi , acest om Leontiuc Marius , a facut un pas important deschizand aceasta petitie , care trebuie sustinuta de noi toti .Anuntati rude , prieteni pentru a stii ca aceasta petitie exista !!!

 63. semnez petitia

 64. aveti votul meu pentru petitia

 65. semnez petitia

 66. sunt de acord cu gratiere.

 67. semnez petitia

 68. SUNT DE ACORD CU GRATIERE

 69. Sunt de acord cu gratiere!!!

 70. sunt de acord cu gratiere!

 71. Sustin petitia

 72. sustin petitia

 73. sustin petitia

 74. sustin petitia

 75. ,,sunt deacord şi doresc graţierea colectivă cu 15 ani din pedeapsa închisorii pentru toţi deţinuţii, susţin demersul grupării religioase Protestante Lutherane”

 76. ,,sunt deacord şi doresc graţierea colectivă cu 15 ani din pedeapsa închisorii pentru toţi deţinuţii, susţin demersul grupării religioase Protestante Lutherane”

 77. ,,sunt deacord şi doresc graţierea colectivă cu 15 ani din pedeapsa închisorii pentru toţi deţinuţii, susţin demersul grupării religioase Protestante Lutherane”

 78. ,sunt deacord şi doresc graţierea colectivă cu 15 ani din pedeapsa închisorii pentru toţi deţinuţii, susţin demersul grupării religioase Protestante Lutherane”

 79. si eu sant de acord cu gratierea colectiva, ridicati gratiile si mai acordati.le o sansa…toti gresim…nimeni nu este perfect. aveti si votul meu !!!

 80. Sustin petitia, si daca se va amana termenul ei

 81. sunt de acord cu petitia

 82. sunt de acord

 83. semnez petitia pentru gratiere!

 84. semnez petitia pentru gratiere!

 85. semnez petitia pentru gratiere!

 86. semnez petitia pentru gratiere!

 87. semnez petitia pentru gratiere!

 88. semnez petitia pentru gratiere!

 89. semnez petitia pentru gratiere!

 90. semnez petitia pentru gratiere!

 91. semnez petitia pentru gratiere!

 92. semnez petitia

 93. beneficiaza si cei recidivisti pina la urma?

 94. inca un vot

 95. semnez petitia
  lidia niculescu

 96. de acord
  irina

 97. de acord cu amnistia ca in 1988
  olga

 98. si eu sunt de acord cu o amnistie
  alexandru

 99. amnistia ar fi foarte buna, trebuie sa se mai stearga cazierele, pedepsele sunt foarte mari, exagerate
  stroe ion

 100. DE ACORD!
  ADINA

 101. Semnez petita.

 102. Semnez petitia.

 103. sustin si semnez petitia

 104. sunt de acord si semnez petitia

 105. sunt de acord si semnez petitia , oriunde in lume ti se ofera o a dua sansa

 106. suntem de acord cu acest proiect de Lege ,semnez petitia

 107. Sunt de acord cu acest proiect de Lege pentru gratierea detinutilor cu pedepse pana in 6 ani

 108. Sunt de accord cu amnistita.

 109. Semnez petitia

 110. Semnez petitia pentru gratiere!

 111. Semnez petitia.

 112. semnez petitia, cu toata increderea ca sa va pune in aplicare

 113. Semnez petitia!

 114. semnez petitia!

 115. semnez petitia!

 116. Apreciez initiativa dumneavoastra.Semnez petitia!

 117. Semnez petitia.Felicitari!

 118. sunt de acord cu gratierea dar nu cred ca va fi adevarat

 119. camera deputatilor nu are timp de aceeasta lege e mai presus fotoliul de deputat

 120. Sunt de acord cu aceat proiect de lege. Cred ca toata lumea merita o a 2 a sansa mai ales pentru faptele savarsite fara violenta.

 121. sunt deacord şi doresc graţierea colectivă cu 15 ani din pedeapsa închisorii pentru toţi deţinuţii, susţin demersul grupării religioase Protestante Lutherane”.

 122. sunt deacord si doresc gratierea colectiva sunt multi detinuti care sunt condamnati degeaba

 123. pentru ca votul vostru sa fie luat in considerare trebuie sa va scrieti numele complet ( nume si prenume) .

 124. Semnez petitia!,

 125. sunt de acord

 126. sustin si votez din toata inima aceasta petitie si sper sa fie cat mai multi de acord cu noi cei care sustinem

 127. Da sunt deacord cu gratierea

 128. Semnez petitia!!!

 129. Semnez Petitia.s sa le mai dam o sansa celor din inchisori.Domnii Parlamentari ar trebui sa se mai gandeasca inca o data ca vine Craciunul si fiecare doreste sa fie in aceasta zi langa familia lui .Va multumesc!

 130. Va rog respectuos completati cu numele complet altfel votul vostru nu este luat in considerare .Semnati cu nume si prenume voturile voastre

 131. Da sunt de acord cu Gratierea si semnez Petitia!Felicitari D-lui Madalin Voicu si D-lui Nicolae Paun ca s-au gandit la un asemenea Proiect! Sper ca toti detinutii cu exceptia celor care au dat dovada de violenta ,violatori si criminali sa beneficieze de aceasta gratiere!Am citit Proiectul de Lege trimes la Camera Deputatilor si gasesc ca cei cu infractiunea de Talharie ar trebui si ei sa beneficieze de acest Decret.Daca stam sa ne gandim Legea e putin ciudata,de exemplu pentru cineva care fura geanta unei persoane se numeste Talharie si primeste 5 ani de inchisoare iar o persoana politica care fura din Patrimonul Statului primeste 2 ani de inchisoare si atunci stau si ma gandesc:Care se numeste Talharie?

 132. Semnez Petitia
  Preda Ecaterina

 133. prea multe copy paste dupa rechizitorii facute la plesneala in instante;prea multi oameni dupa gratii…sunt de acord cu gratierea si introducerea cat mai urgenta a codurilor…succes.

 134. Sunt de acord
  Semnez Petitia
  Lider vasilica

 135. Semnez Petitia
  Lider Gheorghe

 136. Semnez Petitia
  Bocicaiu brandusa

 137. Semnez petitia
  Lider Claudia

 138. numele meu este alex;sunt plecat din tara de peste 4ani pt.o prostie facuta antro seara si anflorita de justitia romana,ca doar an romania furi o gaina si primesti ani grei.oameni care au furat tara dupa 89 sunt”baieti destepti”;dar iei au dreptul sa traiasca ca au un avocat bun si relati nu ca parliti care fac cloneri,caci puscaria e pt.iei facuta.daca voua vi se pare normal ca un amarat pt o prostie sa primeasca ani de zile iar unu care omoara 3 persoane sa ia cu suspendare(ex.huidu)doar tatal lui e cineva nu?atunci anseamna ca legea este pt.toti(doar pe foaie).nu am nimic personal dar multi dintre noi nustiu daca ar trece atat de usor vazandul pe unu liber dupa ce ia omorat tata;fratele etc.tu cum ai reactiona cel care citesti an cazul asta?si ieu am facut o gresala si pt ca am plecat din tara sa ami pot permite un avocat care oricum nu a facut nimic;muncesc an fiecare zi uneori pana an miezul nopti;alteori nici nu stiu ca este duminica;an mare parte lucrez electrician pe cont propriu dar nu am nici o diploma de electrician parinti mei sunt niste oameni simpli nu siau permis sa ma ajute sa fac o scoala an domeniu meseria am luato de prin carti de specialitate ca doar”diploma nu canta.as vrea sa ami pot lua libertatea anapoi dar ma tem ca nu se poate,eu nu am pe nimeni care sa fie “cineva”asa ca nu ami ramane decat ajutorul domnului ca doar el ma ajutat sa ma mai trezesc atunci cand dormeam pe strazile frantei.mam chinuit mult 4 ani si asi mai avea anca vreo 4daca ma ajuta dumnezeuan timp ce alti nu au nevoie decat de relati bine puse.lasanduma pe mine la o parte alti zac an puscari an locul altora;alti care au ancercat decat sa manance si uneori devi animal daca nu ai mancare si asi pierd viata dupa grati oare acestor oameni le da justitia viata anapoi?nu cred.oameni care conduc romania nu au timp sa se gandeasca la ei,sa le dea ceva ,doar sa ia taxe an plus,impozite;caci ani de zile au anpartit antre ei tara acuma ce sa mai anparta.buzunaru cetateanului si nu pot avea timp din cauza “afacerilor”sa se gandeasca la amarati din puscari.va multumesc.alex.

 139. sustin petitia

 140. Semnez petitia

 141. Semnez Petitia
  Alexandra Stangaciu

 142. semnez petitia sunt de acord ca toti avem dreptul la adoa sansa succes la totii

 143. semnez petitia,deoarece societatea romaneasca are nevoie de o resetare astfel incat sa putem porni de la o noua perspectiva conforma unei etimologii a normei de convietuire proprii arealului din care descindem si nu in concordanta cu niste cumuluri de norme importate in fuga de A.I.Cuza. Dumnezeu sa ne apere!

 144. Alexandru Mitrean semnez petitia chiar daca nu place unora confundandu-ma cu nume sonore in detrimentul carora nu s-ar dori aceasta actiune.Sunt pentru resetarea societatii deoarece normele in vigoare sunt in disonanta cu realitatile economico sociale iar procurorii nu prea iese de la birouri punand botul la vrajelile politistilor sau asteptand tematica ptr demararea actiunilor penale

 145. sunt de acord semnez si eu petitia

 146. semnez petitia

 147. semnez petitia

 148. sustin foarte mult acest proiect de lege deoarece sunt foarte multi inchisi pentru fapte de nimic ,si nerecidivisti care merita o a doua sansa.Va rugam sa ne dati si noua mai multe amanunte

 149. semnez ete foarte necesar

 150. Sunt de acord cu petitia

 151. Dati legea aia odata

 152. Semnez petitia! Doamne Ajuta!

 153. da sint deacord sa nu mai cheltuie statul asa zisa 2500ron pe detinut mai bine ar asigura ceva pentru copii strazii sa nu devina obligati de societate infractori

 154. sa va ajute dumnezeu sant deacord poate de sarbatori ar fii frumos un cadou

 155. sustin acest proiect de lege

 156. sunt de acord si doresc gratierea colectiva cu 15 ani din pedeapsa inchisorii pentru toti detinutii sustin demersul gruparii religioase Protestante Lutherane

 157. sunt de acord cu gratierea.sper sa aprobati ar fi o bucurie si pentru oamenii necajiti.eu cred ca orice om merita o sansa spre indreptare.haideti sa fim mai buni mai ales acum de sarbatori

 158. sunt de acord si doresc gratierea detinutilor.sustin acest demers

 159. semnez petitia

 160. sustin petitia si semnez pentru gratiere pentru ca stiu cum ai acolo ca ai si sotu meu e anchis si sper sa se deie gratierea cat mai curand pentru ca ai forte greu acolo

 161. sint de acord cu petitia,si permitetimi un citat de la: (gudea tiberiu mihai
  Comentarii: Multi oameni nevinovati prin puscariile romane, procurori camatari, acte false la dosare, se face orice fals sa
  se aresteze persoana dorita… Comunitetea Europeana ar trebui sa intervina deoarece conditiile din penitenciare sunt ca
  acum 500 de ani se servesc la mese laturi… boli de tot felul si apoi mai intervine si prizonizarea adica – arestatii
  asimileaza cultura penitenciarelor si nu mai pot functiona in exterior, neputandu-se reintegra in societatea care le este
  datoare cu ceva numit reabilitare.)
  a si virgula aici trebuie sa mentionez ca si eu sunt victima cercetarilor abuzive, fara avocat , cu intocmirea de dovezi mincinoase ipotriva mea. asa ca stiu despre ce este vorba la concret!

  as putea continua eu as avea de discutat aproximativ o carte intreaga de motive care realmente exista pentru necesitatea aplicarii gratierii !!!

 162. ma numesc TOROK JANOS copletare pentru comentariul de mai sus

 163. sustin petitia

 164. sustin petitia pt gratiere

 165. sunt de acord sa intre noul cod penal in vigoare pe data de 1 ianuare 2013 sau sustin petitia pt gratiere

 166. sunt de acord cu petitia

 167. sunt de acord si doresc gratierea detinutilor.sustin acest demers

 168. sunt de acord cu gratierea colectiva.

 169. sunt deacord şi doresc graţierea colectivă cu 15 ani din pedeapsa închisorii pentru toţi deţinuţii, susţin demersul grupării religioase Protestante Lutherane”.

 170. sustin petitia pentru gratiere

 171. sunt de acord sa susti petitia pentru gratiere deoarece este necesar penutru toti detinuti au si ei nevoie o a doua sansa la libertate

 172. In inchisorile din romanica ,se face trafic de droguri,de țigări,mâncarea e lipsită de orice factor nutritiv,pt ca aia nu e mancare,apa calda doar din cand in cand,mizerie,condiții ca pt animale….insa nu toți care aj acolo sunt animale:
  ;sunt oameni pt mita respectiv complicitate,mâine poate aj copilul oricui pt ca intr o incaierare intre adolescenti a fost cel care a lovit mai tare,poate aj tatal cuiva care a lovit un om cu masina…toți cei mentionati mai sus pot ieși niste DROGATI si asta sub tutela statului…domnilor parlamentari,hai sa ne gândim si la cei care merita o a doua șansa!

 173. sunt de acord cu petitia pt gratiere

 174. ma numesc ilie mihaela a veti votul meu

 175. sunt de acord cu petitia ptr gratiere

 176. sunt de acord cu petitia ptr gratiere

 177. sustin petitia pentru gratiere

 178. sunt de acord cu petitia pt gratiere

 179. sunt de acord pt gratiere

 180. sunt de acord cu petitia si o sustin,ar cam fi timpul ca guvernantii nostri sa face ceva bun pe amaratii de rand

 181. sunt de acord cu aceasta petitie.

 182. sunt de acord cu aceasta petitie.

 183. sustin petitia gratierii.. Turtureanu Florin DINU

 184. va rog sa votati,sunt si ei oameni si au nevoie de ajutorul nostru…

 185. sustin petitia…

 186. semnez si sustin petitia

 187. sunt de acord cu aceasta petitie.

 188. Sunt de acord cu aceasta petitie !!

 189. ma numesc Dumitru mihaela corina si semnez petitia si sant de acord cu acest proiect de lege,sotul meu este in pent de 7 luni Doamne ajuta sa se dea legea asta odata sa vina acasa la familia lui ,va rog multa lume care au suflet nobil si bun semnati petitia.

 190. Sunt de acord cu aceasta petitie !!

 191. Cred ca toti cei aflati in aceasta situatie merita a doua sansa!

 192. Consider ca rigiditatea legilor in vigoare a schimbat in mod negativ cursul vietii multor cetateni ai Romaniei.

 193. semnez petitia

 194. semnez petitia!!!

 195. Semnez si sustin petitia de gratiere

 196. semnez si sustin petitia

 197. sint de acord cu gratiere este si cazul in toate statele europene o data la 5 ani se dau gratieri numai la noi nu.ne judecam inca dupa legi comuniste si sintem in democratie de 14 ani.rusine celor care ne conduc

 198. sunt de acord cu petitia si o semnez de 1000 d ori dak e necesar!!!

 199. sunt de acord cu gratierea

 200. Buna seara .d-le Leontiuc.Am rugamintea sa ma lamuriti si pe mine ce se intampla cu noul cod penal?ce motive invoca pentru al mai amana ?SI inca ceva de ce nu sunt luati la rost cei ce il amana ?Va respect si va admir ca om de aceea ma intereseaza parerile dv personale in legatura cu acest nou cod penal care nu mai apare .AStept raspunsul dv cu mare interes , multumesc

 201. Haideti sa votam petitia,sunt de acord cu gratierea…

 202. Sant de acord cu gratierea va rog mult sa o semneati cat mai repede,va multumesc!!

 203. Semnez petitia de 1milion de ori va rog frumos domnu leontiuc sa ne dati un raspuns despre gratiere, trebuie semnata ca este greu la penitenciare foarte greu credeti-ma

 204. SUNT DE ACORD CU GRATIEREA PENTRU CA SUNT FOARTE MULTI DETINUTI CARE NU AU CE CAUTA ACOLO,CI STAU IN PUSCARIE FIINDCA ASA A VRUT CINEVA ,NU A CONTAT CA NU AU PROBE ASA A COMANDAT PROCURORUL SI ASA A TREBUIT SA FIE,CINE A VANDUT SI A FURAT TARA ESTE AFARA SI MULTI NEVINOVATI STAU IN PUSCARIILE MIZERE,UNUL PESTE ALTUL,RUSINE SISTEMULUI DE COMUNISTI IN CARE TRAIM.ELIBERATI OAMENII CHINUITI DIN PUSCARII,VOTEZ PENTRU

 205. Da sunt de acord cu gratierea detinutilor,prea multi sufera fara vina,sa vina fratierea ar fi cel mai bun lucru,sper sa se intample odata,multi stau inchisi pe nedrept,hai liberare din puscarii

 206. sunt de acord ,semnez petitia,doamne ajuta!

 207. sunt de acord cu gratierea,semnez petitia…

 208. sunt de acord cu gratierea dar in tara asta de rahat se fac numai lucruri rele si nu mai am nici o speranta

 209. cei care doriti ca votul vostru sa poata fi luat in considerare trebuie sa va complectati numele complet (nume si prenume)

 210. sustin cu tarie amnistia in romania!

 211. sustin gartierea!

 212. sustin amnistia cu tarie!aprobati proiectul!

 213. semnez petitia.multe nereguli in sistem si multa violenat

 214. Domnule Leontiuc , am semnat aceasta petitie inca din 5 august 2012.iar in tot acest timp am vizualizat si felicitat fiecare persoana care a semnat aceasta petitie .Observ ca numarul celor care semneaza aceast petitie este foarte mic , in comparatie cu numarul de voturi de care avem nevoie pentru a da curs acestui proiect. Poate ar trebui sa discutati cu domnul Gadea de la antena 3 si sa facem cunoscuta aceasta petitie precum si faptul ca in penitenciarele din Romania sunt foarte multe persoane nevinovate , care executa ani grei de detentie . Am indraznit sa emit aceasta parere , deoarece am observat ca cei de la antena 3 au scos la iveala cazuri in care multe persoane au fost condamnate pe nedrept. Poate ca rezlvarea acestor nedreptati ar fi gratierea sau amnistia colectiva .
  Inca o data semnez aceasta petitie .

 215. sustin petitia,ar fi timpul sa se deie odata gratierea…

 216. semnez petitia. Am si eu barbatul arestat pentru o fapta minora, fara violenta. Am si un copil de un an si 3 luni pe care il cresc singura de la 3 luni. Are si el dreptul sa creasca alaturi de tatal lui. Sa se duca la puscarie aia care fura miliarde, nu astia care fura de foame, de nevoie, nu din calicie cum fac unii, dar la puscarie nu ii baga nimeni. Schimbati legile astea barbare!!! Nu mai dati 4 ani de puscarie pentru cativa banuti ca asta nu e dreptatae! Asa se face dreptate? Unuia care fura de foame ii condamni familia la 4 ani de plimbari cu pachete si bani de tigari pe la puscarie? Eu care am ramas singura cu copilul, de unde sa scot bani de pachete? Merg si eu la furat? La produs? Sau il las sa manance ciorba aia chioara care i se da la masa? S.a interesat cineva ce mananca un detinut care nu primeste pachet? O ciorba facuta din 3 cartofi la 10l de apa, paste fierte in apa si atat, orez la fel, mancare de cartofi cu amestec de 90% faina. Sa fie de capul la parlamentari meniul asta! Asa sa traiasca si familiile lor, precum puscariasii! Pentru restul omenirii, toate cele bune si multa bafta la semnaturi! Roxy

 217. nu stiu ce sa precizez este jale mare in tara! sunt de acord!!

 218. Era si cazul…sustin amnistia!!!! Sper sa ne auda cineva!!!!!

 219. Sustin petitia

 220. sustin gratierea cat si noile coduri, dar am o problema PROIECTUL DE LEGE INITIAT DE MADALIN VOICU AM VAZUT CA APARE CLASAT PE SITEUL SENATULUI POATE EXISTA CINEVA AICI CARE POATE SA NE DEA VREO LAMURIRE IN ACEST SENS

 221. Voturile celor care nu isi scriu numele complet (nume si prenume) nu vor fi luate in coniderare .TREZITIVA !!!buna dimineataaaaa

 222. Semnez si sustin petitia

 223. sustin si semnez petitia

 224. Semnez si sustin petitia. Sper sa ajunga acolo adevaratii hoti, violatori, criminali, nu oameni care au fost inchisi doar ca sa aiba o bulina alba judecatorii si procurorii in eventualitatea unei avansari. Doresc sa cred, ca poate odata, vom avea si noi in Romania o justitie adevarata, fara coruptie. Cei care fura cu miliardele sunt liberi. Altii pentru ca au furat o paine, sa dea copiilor sa manance, au condus fara permis sau sub influenta alcoolului pentru prima data sau au facut o fapta, care nu a putut fi dovedita cu acte clare in timpul proceselor, au ajuns acolo. Rusine celor care dau sentinte doar de dragul de a iesi in evidenta si arunca in inchisori oameni care nu au ce cauta acolo si care isi pot repara greseala facuta sub alta forma (avertisment, amenda, munca in folosul comunitatii etc.)

 225. sustin si semnez petitia. este corect sa se faca dreptate celor nedreptatiti!

 226. Semnez petitia!! sper sa reusiti sa strangeti semnaturile necesare pana la 1 Martie,caci multi oameni nevinovati asteapta acea zi…

 227. semnez petitia!!! sunt de acord sa se dea amnistie cat mai repede.

 228. semnez petitia sunt de acord sa intre in vigoare cat mai repede.

 229. semnez petitia,sunt de acord ca sa elibereze cat mai repede tinerii,si sa li se acorde o noua sansa.

 230. semnez petitia sunt de acord sa se dea amnistie dupa 1 martie.

 231. semnez petitia,sa deie Domnul sa intre cat mai repede! ar ajuta foarte multi oameni nevinovati si pe copii lor.

 232. semnez petitia.

 233. semnez petitia sa intre in vigoare cat mai repede!

 234. sunt de acord cu petitia,semnez si eu! sa fie cat mai repede.

 235. semnez petitia.

 236. semnez petitia…abia astept sa se faca dreptate

 237. semnez petitia!!!

 238. semnez petitia !doamne ajuta

 239. da sunt de acord cu petitia!

 240. sustin si semnez petitia!

 241. semnez petitia ,

 242. sustin gratierile ,sa dea domnu sa fie asa!

 243. doamne ajuta!sustin si semnez petitia!

 244. sunt deacord cu petitia ……..doamne ajuta…..prea multe suflete ranite pentru incostienta altora

 245. voturile fara nume si prenume complet nu vor fi luate in considerare

 246. sustin petitia!

 247. semnez petitia sunt deacord cu gratierea. daniela

 248. LUPU FELICIA DANIELA doresc gratierea,semnez petitia e timpul sa se dea si in Romania o gratiere

 249. semnez petitia si vreau gratierea dar pentru toata lumea

 250. semnez petitia!!!

 251. semnez petitia…da ti drumul la lume…ca sta acolo nevinovata…

 252. sustin petitia

 253. sunt de acord si semnez petitia

 254. semnez petitia si doresc din tot sufletul sa se dea gratierea fiindca prea multa lume sufera si mnulti stau in puscarii fara sa fie vinovati,multumita sistemului din judecatorii

 255. SEMNEZ PETITIA

 256. NU E VRAJEALA

 257. da,sunt de acord cu petitia ,numai sa fie urechi sa auda dorinta atator oameni,prea multi oameni nevinovati sufera,impreuna cu familiile lor,hai liberare din puscarii

 258. un daaaaaaaaaaaaa lung pentru ca detinutii sa fie eliberati,si cei nevinovati care au cazut in plasa sistemului si cei care au gresit,sa li se dea o noua sansa la viata

 259. Sunt de acord cu gratierea,sustin petitia.Adriana

 260. Sustin petitia,nu toti merita pedespse asa de mari

 261. SUNT DE ACORD CU GRATIEREA DAR AR FI BINE SA SE TINA CONT DE EA! DE REGULA AN ROMANIA NU SE TINE CONT DE CE VREA CETATEANUL?

 262. SUNT DE ACORD CU GRATIEREA DAR AR FI BINE SA SE TINA CONT DE EA! DE REGULA AN ROMANIA NU SE TINE CONT DE CE VREA CETATEANUL?

 263. AR FI FOARTE BINE SA SE DEA GRATIEREA,AR SCAPA MULTI NEVINOVATI INCARCERATI DOAR PENTRU A DA BINE IN EUROPA LA NUMARUL DE CAZURI REZOLVATE,RUSINE MAGISTRATURII DIN ROMANIA,ELIBERATI OAMENII SA-SI VADA DE VIATA,SUNT DE ACORD CU PETITIA,TOT INAINTE

 264. da ,sa vina gratierea si sa dea dumnezeu toti cei care au bagat oameni nevinovati in puscarii sa ajunga ei si neamurile lor acolo sa vada ce placut este

 265. tare as vrea sa fie ceva adevarat in ceea ce priveste gratierea,dar dat fiind ca traiesc in romania nu prea mai am incredere in nimeni,nici justitie nici in conducatori,VOTEZ pentru GRATIEREA DETINUTILOR

 266. DE O MIE DE ORI DA,DA,DA PENTRU GRATIEREA DETINUTILOR SI EI SUNT OAMENI SI FOARTE MULTI STAU DEGEABA,DIN DORINTA CUIVA

 267. DA,SUNT DE ACORD CU GRATIEREA ATATOR AMARATI

 268. DAAAAAAAAAAAAAAAA,SUNT DE ACORD CU GRATIEREA BIETILOR PUSCARIASI,UNII INCHISI FARA VINA

 269. Sunt de acord cu petitia.

 270. semnez petia pentru codurile penale si noul cod penal si gratiere

 271. semnez cu muta bucurie daca se aplica dar ma indoesc car face guvernati acest gest nobil

 272. semnez si sustin petitia

 273. semnez si sustin petitia pentru amnistiere gratiere

 274. sustin si semnez petitia

 275. sant intru totul de acord cu gratierea

 276. SEMNEZ SI SUSTIN GRATIEREA

 277. semnez petitia

 278. semnez petia

 279. semnez petitia pentru gratiere

 280. semnez petitia

 281. sustin si semnez petitia

 282. semnez petitia pentru gratierea detinutilor cu pedepse de multe ori nemeritate dar primite de la preafericitii judecatori si procurori,lua-iar dracu pe toti cei care au dat verdicte pe ureche si comenzi suspuse

 283. SA DEA PARLAMENTUL GRATIEREA,SA DEA INAPOI OAMENILOR VIETILE PE CARE LE-AU FURAT JUDECATORII

 284. semnez petitia

 285. semnez petitia

 286. semnaturile care nu contin nume si prenume complet nu vor fi luate in considerare

 287. Semnez petiţia

 288. Semnez petiţia pentru graţiere

 289. semnez petitia pentru gratiere

 290. semnez petitia

 291. Semnez petitia pentru gratiere

 292. semnez pentru petitie,din suflet si as vrea ca pe o perioada cat mai lunga sa ajunga acolo cei care au incarcerat oamnei nevinovati,fiindca asa li s-a dictata de sus si nca sa nu se plictiseasca sa-si duca si odraslele cu ei,sa le fie rusine,fac umbra pamantului degeaba

 293. semnea petitia din tot sufletul

 294. ar fi bine sa iasa bietii oameni din puscarii.semnez pentru PETITIE

 295. semnez petitia

 296. sunt de acord cu gratierea semnez petitia

 297. sunt deacord cu petitia o semnez cu toata inima dar sa nu ne mai duca an eroare

 298. mai precis cand intra an vigoare sunt deacord cu semnatul petitiei cat mai repede

 299. sunt de acord ,semnez petitia,sa fie cat mai repede.

 300. semnez petitia,sa fie cat mai repede.

 301. Semnez petiţia,cât mai repede

 302. Semnez petiţia pentru graţiere

 303. sunt de acord, semnez petitia

 304. semnez petitia sa intre in vigoare cat mai repede

 305. doresc cat mai repede sa intre in vigoare petitia si semnez

 306. Sunt de acord! Semnez!!

 307. Semnez petitia

 308. Semnez petitia

 309. SEMNEZ PETITIA 1 MARTIE 2013

 310. doresc cat mai repede sa intre in vigoare petitia si semnez 1 MARTIE 2013

 311. sunt de acord ,semnez petitia,sa fie cat mai repede. 1 Martie 2013

 312. Sunt de acord sa semnez, felicitari pentru demers. Emilia

 313. sunt de acord samnez petitia din toata inima sa fie cat mai repede

 314. precis intra gratierea an martie sunt deacord sa semnez petitia

 315. vreau sa vina tati mai repede acasa sunt deacord sa semnez petitia

 316. semnez petitia 1 martie 2013 cred ca este necesara

 317. Sunt de acord cu aceasta gratiere o semnez de 100000 de ori

 318. Sunt deacord cu acest decret.

 319. semnez petitia

 320. semnez petitia,sa intre in vigoare cat mai repede

 321. sant de acord cu amnistierea,gratiere efoate greu atat pentru detinuti cat si familiile lor,detintii cu regim deschis au o masa pe zi iar familia trebuuie sa le asigure hrana ,lenjerie ,bani ptr toaleta zilnica ce se cumpara doar de la magazinu penitenc.lunar necesita circa 500=600 lei chetuieli ptr fam.acestor napastuiti de soarta.nu-i mai tineti inchisi au numai de pierdut datile odata drumul ,inchisi le faceti mai mult rau .judecati cu capul si sufetul sunt multi nevinovati

 322. sustin si semnez pentru gratiere

 323. sustin si semnez

 324. sustin si semnez pentru gratiere

 325. sustin si semnez pentru gratiere si amnistiere

 326. sustin si semnez pentru gratiere

 327. a trecut si 1 martie si nu sa intamplat nimic…suferim in contiunuare si cei inchisi si noi acasa..

 328. SUSTIN SI SEMNEZ PENTRU GRATIERE

 329. Sustin Petitia

 330. SEMNEZ SI SUSTIN PETITIA.Dati-le sansa de a-si creste copii si a-si proteja familiile ptr ca o mama care trebue sa-si creasca copii si sa a
  iba grija de sotul detinut este mai condamnata decat ce-l privat de libertate.avem nevoie de sotii nostrii care daca au pedeapsa de pana la 6 ani nu au comis fapte grave.face-ti si pentru noi ceva.suntem oameni si toti gresim.dar avem intotdeauna nevoie de a 2a sansa

 331. da pentru gratiere e nevoie de asa ceva

 332. da semnez petitia din toata inima dar mai repede sa nu ne mai duca cu vorba

 333. da sunt dea cord sa vina tati mai repede acasa ca e nevinovat

 334. Da sunt de acord cu gratierea ca nu sa mai dat de mult si sunt jalnice puscarile si mâncarea si multe boli poți sa ei …..

 335. semnez pentru gratiere si amnistie.Ionita Iulian

 336. sunt deacord sa vina tati acasa ca eram mica cand a plecat acolo si e ne vinovat

 337. nu cred ca o sa se dea nimic…ponta,basescu si csm sant impotriva.

 338. semnez petitia si o sustin doamene ajuta

 339. semnez petitia doamne ajuta

 340. toti detinuti la prima fapta au nevoie de a doua sansaori ce om grseste poate au inteles ceva si se potolesc si nu vor mai gresi

 341. Semnez petitia si o sustin.

 342. si eu sustin acest proiect..pt fetitza mea de 4 anisori kre plange zi d zi dupa tatal ei..sper sa se dea gratieri colective..

 343. semnez petitia si o sustin

 344. sustin si semnez petitia

 345. semnez si sustin petitia

 346. Sustin si semnez petitia

 347. semnez petitia de gratiere

 348. semnez petitia de gratiere

 349. semnez petitia de gratiere doamne ajuta si s-a lumineze mintea parlamentarilor

 350. semnez petitia pt gratiere!!!! doamne ajuta!!!

 351. sustin petitia de gratiere colectiva

 352. Semnez petitia de amnistie.
  Oamanei condamnati aiurea, ani de puscarie pentru fapte fara pericol social, pentru sume derizorii, in timp ce marii hoti ai tarii impiedica acest decret. Nu este omenesc, nu este echitabil. Ne pretindem a fi un popor de oameni buni, care lasa insa sa se intample asemenea nedreptati prin neimplicare sau datorita unor prejudecati specifice poporului roman. Penitenciare care sfideaza conditia umana, si apoi ne asteptam ca cei care ies de acolo sa fie mai buni. Cum? Cand noi ii inraim tinandu-i in niste conditii animalice. Ne condamna toata Europa, dar ne suparam cand suntem tratati cum suntem tratati in toate tarile care si-au dovedit civilizatia. A fi civilizat inseamna printre altele sa iti si pese de ceilalti.
  PROPUN INFINTAREA UNEI MISCARI PE FACEBOOK ” PRO AMNISTIE IN ROMANIA”, CU COMENTARII, CU IDEI, CU LINK-UL RESPECTIVEI PAGINI TRIMIS TUTUROR ORGANIZATIILOR GUVERNAMENTALE SAU NEGUVERNAMENTALE, ROMANESTI SAU EUROPENE CARE AU UN CUVANT DE SPUS.

 353. de acord cu gratierea tuturor detinutilor indiferent de fapta pentru ca sunt OAMENI,sau macar sa se reduca cu 1/3 din pedeapsa…indiferent ca sunt recidivisti si ptr ca de vina sunt timpurile in care traim..

 354. semnez petitia si sper sa se schimbe ceva in viitorul apropiat

 355. semnez si sustin demersul de amnistie si gratiere,in conditiile prezentate,pentru faptele fara violenta .am vazut conditiile in care sunt tinute femeile la tirgsor.este inadmisibil asa ceva.parlamentarii trebuie sa urgenteze aprobarea si presedintele sa o semneze inaintea sarbatorii invierii lui cristos.daca acestia nu fac acestea sa ajunga si ei sa vada cum este acolo

 356. sa se prevada si art:pentru faptele savarsite inaintea aparitiei legii,inclusiv cele care nu au hotarari definitive,sa beneficieze de clauzele legii

 357. semnez petitia dar nu cred ca va fi nimic adevarat

 358. parlamentul nu are timp si pentru prostimia care i-au votat si i-au trimis la loc caldut si bine alimentat ei isi vad de problemelel lor nu de ale noaste

 359. trebuie organizate manifestari de sensibilizare a parlamentarilor si presedintelui sa urgenteze aprobarea in parlament si acordul presedintelui,inaintea sarbatorii invierii lui cristos,

 360. SUSTIN SI SEMNEZ PETITIA -VIORICA

 361. SUSTIN PETITIA!!!dar sper sa se tina cineva de cuvant,ne-am saturat de vorbe,vrem fapte.pentru niste nimicuri sunt inchisi o gramada(sotul meu a fost inchis pentru ca a condus o masina cu numere false)….un vecin a omorat o persoana,a nenorocit o a doua(pers) conducand mort,mort de beat si a primit 3 ani cu suspendare oare ESTE CORECT?va imploram nu ne mai amagiti!!!APROBATI o data legea asta!!!

 362. SUSTIN PETITIA!!!dar sper sa se tina cineva de cuvant,ne-am saturat de vorbe,vrem fapte.pentru niste nimicuri sunt inchisi o gramada(sotul meu a fost inchis pentru ca a condus o masina cu numere false)….un vecin a omorat o persoana,a nenorocit o a doua(pers) conducand mort,mort de beat si a primit 3 ani cu suspendare oare ESTE CORECT?va imploram nu ne mai amagiti!!!APROBATI o data legea asta!!!Rus Ioana Andreea

 363. Sustin si semnez petitia.

 364. femeile sunt tinute in conditii subumane,unele cu probleme psihice sunt sedate excesiv,li se refuza tratamentul de specialitate(un caz grav de arsura a fost tinut 12 zile cand avea nevoie de tratament in sectie de arsi)
  intr-o camera cu 20 de femei gripate li s-a adus un singur flacon de picaturi,unele dorm cate doua in pat,

 365. semnez petitia as dori ca aceeasta lege sa intre in vigoare dar nu am nici o speranta la cat circ vad la tv

 366. http://www.detinut-in-romania.com semneaza petitia.

 367. semnez petitia sunt de acord, unele pedepse sunt exagerate (3 ani inchisoare ca ai furat din supermarket)da-o in colo de treaba! conditii inumane in penitenciare , sunt care au intrat fara nici o vina….

 368. semnez petitia pentru binele nostru pentru ca sant multi oameni nevinovati. mult succes va doresc.

 369. semnez petitia

 370. SEMNEZ SI EU PETITIA

 371. o amnistie e binevenita.se plang ca nu au bani pentru penitenciare,sunt sanctionati de cedo,dar ei amana…. care sunt de fapt interesele?

 372. Semnez petitia, si daka asi mai trai o viata tot asi semnauo.

 373. Semnez petitia ,ptr ca fratele meu sa iesi din inchisoare care a intrat pentru altii care au furat.

 374. semnez petitia

 375. semnez petitia pntr ca fratele meu sa iese din inchisoare.

 376. semnez petitia doamne ajutai pe romani care sunt arestati pe nedrept

 377. Sunt de acord cu petitia .

 378. Sunt de acord,ar trebui facuta o gratiere tinand cont ca ultima este de pe vremea lui Iliescu

 379. de acord cu petitia

 380. semnez petitia doamne ajuta

 381. semnez petitia

 382. semnez petitia doamne ajuta

 383. semnez si eu petitia va rugam eliberati oameni datile drumu sint stitia oameni nevinovati mergeti si voi acolo sa vedeticonditile cum este domnule presedinte va rugam aveti mila toti merita o a doua sansa doamne ajutat

 384. semnez petitia! doamne ajuta

 385. semnez petitia

 386. semnez si eu petitia

 387. semnez petitia Doamne ajuta

 388. Semnez petitia 100%100 chiar mi-ti umple un gol in inima sa dati decretul asta.mult succes

 389. Semnez petitia!

 390. Sunt de acord cu gratierea! Semnez petitia .

 391. de acord cu petitia

 392. Semnez ! Aprobati legea pentru ca toti cei inchisi sa inceapa o noua viata (de data asta un mod de viata cinstit !) , Va rugam aprobati legea !

 393. Semnez petitia. Dar din pacate nu o sa se intample nimic pt ca Romania e condusa in stil politienesc, iar in fruntea guvernului si la justitie sunt fosti procurori. Asa ca nu cred ca se va intampla ceva.

 394. semnez

 395. semnez

 396. semnez

 397. semnez

 398. senez petitia trebui facut ceva si pentru detinuti si famiiliile lor sant multi nevinovati sau care au gresit cu voie sau fara de voie dar familiile lor sufera

 399. Semnez petitia pentru gratiere ..rusine justiției romane rusine procurorilor ar trebui sa între ei in pușcărie sau copii lor ca sa simtă si ei pe pielea lor

 400. gratierea poate fi un nou inceput dreptul la libertate si dreptul la o noua viata drepturi datte de dumnezeu si ingradite de cei care cred ca detin puterea folosinduse de niste legi interpretative.

 401. sustin si semnez petitia toti meritam o a doua sansa sper sa se rezolve cat mai repede

 402. semnez petitia

 403. nu esti luat in calcul, mesajele anonime, fara nume si prenume nu sunt valabile

 404. nimeni nu face nimic in acest sens
  doar vorbe goale
  pe vremea comunismului …decretul era decret nu sare in ochii novicilor care merg la vot,dar nu stiu de ce///////
  DA pentru decret

 405. semnez petitia,ma numesc mitrofan lavinia mariana

 406. Sustin si semnez!

 407. ok, semnez petitia.
  nicola ion gheorghe

 408. Sustin si semnez petitia !!!

 409. Sustin si semnez petitia. Dreptatea in Justitia romaneasca exista numai pentru cei cu foarte multi bani. Cine fura de foame un salam sau un telefon primeste de la un/o judecator/judecatoare plictisita 7-8 ani,cei care fura de 24 de ani o tara sunt cetateni onesti, oameni de afaceri. Eliberati puscariile de cei care au comis gainarii si faceti loc pentru politicieni,senatori, parlamentari, procurori, politisti , judecatori si tot ce este STRICAT in tara asta!!!!
  Ei nu au avut mila si 24 de ani au fost surzi si chiori la toate suferintele acestei tari. Au distrus tot, au furat tot, au vandut tot. Au savarsit toate infractiunile posibile din Codul Penal. Dati-le ce merita- zoaiele si viermii din mancarea din penitenciarele romanesti, oferiti-le un loc la hotelul cu plosnite !!! Nu merita nici macar atat….

 410. semnez si sustin petitia ar trebui gratiati detinuti care sunt pentru prima oara si sunt inchisi pentru fapte minoresi se cheltuie 2000 si cva de lei cu ei kand cu bani astia ar putea da pnsionarilor sau bugetarilor i acestor oameni sa se gaseasca altceva merita un act de clementa mai ales ca vin sarbatorile

 411. Semnez si sustin petitia ..

 412. Semnez si sustin petitia.

 413. semnez si sustin petitia.Deoarece sunt multi detinuti inchisi uni nevinovati altii cu pedepse enorme de furt sau genul acesta sunt fapte fara violenta si nu inteleg de ce nu ar avea acesti oameni dreptul la o noua sansa si la niste pedepse mai mici si mai blande din momentul intrari in vigoare a noului cod penal stau inchisi cate 5 ani pentru ca au furat un pui sau o bicicleta si stau pe bani nostri inchisorile din ro sunt afaceri pt foarte multi oameni

 414. sustin si semnez petitia pentru amnistie si gratiere

 415. semnez petitia pentru gratiere

 416. sustin si semnez petitia!!! conditii inumane in penitenciare!

 417. sustin si semnez petitia. ….la pușcărie nu te reabilitezi!!!

 418. sustin si semnez petitia! !!

 419. semnez petitia! !!

 420. Semnez. petitia

 421. semnez si eu petitia!

 422. Semnez petitia!!

 423. semnez si sustin petitia

 424. semnez si sustin petitia

 425. am fost acolo si stiu cum e..dati-le drumu tuturor ca tare greu le e..

 426. ORICINE MERITA A DOUA SANDA…

 427. Susțin si semnez Petiția!!!

 428. Semnez!!!

 429. Susțin si semnez Petiția !

 430. Susțin!!!

 431. Susțin si semnez!!!

 432. Susțin si semnez petiția

 433. Susțin si semnez petiția pt amnistie.

 434. Sunt deacord cu a mnistia si gratierea semnez petitia

 435. Semnez petitia pentru amnistie si gratiere

 436. sustin si semnez petitia de amnistie si gratiere

 437. sustin petitia amnistiei si semnez

 438. semnez petitia de amnistie

 439. sustin si semnez petitia

 440. sustin si semnez petitia de gratiere

 441. sustin petitia amnistiei

 442. sustin si semnez petitia pt amnistie si gratiere

 443. semnez petitia de gratiere

 444. sustin si semnez petitiade gratiere

 445. semnez petitia de gratiere si sustin

 446. sustin si semnez petiti de amnistie

 447. semnez si sustin petitia de gratiere

 448. sustin si semnez petitia de gratiere si amnistie

 449. Semnez petitia

 450. sustin petitia

 451. sustin petitia

 452. sustin petitia

 453. semnez petitia,

 454. SUSTIN PETITIA !

 455. sustin petitia.

 456. Sustin petitia pentru amnistie si gratiere colectiva.

 457. sustin si semnez petitia; vrem dreptate si pentru acesti amarasteni de rand pe care nu- i baga nimeni in seama; interesele si jocurile sunt acolo “sus”.

 458. sustin si semnez petitia!

 459. Sunt de acord cu amnistia

 460. Sustin amnistia si gratierea!!!

 461. SUSTIN SI SEMNEZ PTR PETITIE

 462. Semnez petitia .

 463. semnez petitia,

 464. Semnez si sustin petitia!!!

 465. Susțin și semnez!

 466. Sustain petitia ,pt.Amistie ,este mai rau in puscarie fata due cum era pe vremea Luis To.N.Ceausescu este strigator LA cer .

 467. SUSUTIN SI SEMNEZ PETITIAAA!!!!

 468. Sunt de acord cu Legea amnistiei si gratierii

 469. SEMNEZ SI SUSTIN PETITIA…SUNT SIGUR CA 90% DIN CEI CARE AU GRESIT PT PRIMA OARA NU SE VOR MAI INTOARCE ACOLO , PT CA NU SE COMPARA CU UN RECIDIVIST.. SUNT MAI CU CAPUL PE UMERI.

  1). SUNT MULTI CARE AU GRESIT PENTRU PRIMA DATA, MULTI NU SI-AU IMAGINAT CE INSEAMNA SA FII INCHIS INTRO CELULA CU 20 25 30 DE DETINUTI.. . CONDITIILE IN INCHISOARE SUNT FOARTE DEZASTROASE, ACOLO NU AI CE SA INVETI, PT CA NU AI DE LA CINE , SUNT MULTI RECIDIVISTI, CINE ZICE CA TE REABILITEZI INTRO INCHISOARE INSEAMNA CA NU A FOST ACOLO SI NU STIE DESPRE CE ESTE VORBA.. CAMERELE DE ACOLO SUNT FOARTE MICI, SI FRIGUROASE, PATURILE DE ACOLO NISTE SALTELE SUSPENDATE PE NISTE PLAGBANDURI, GAURITE DE PE TIMPUL LUI CEAUSESCU, PE NISTE PATURI SUPRA ETAJATE, IN INCHISOARE DACA PETRECI MAI MULT DE 1 AN DE ZILE RAMAI FARA DINTI IN GURA, ITI CAD MASELELE, MANCAREA DE ACOLO , DEZASTROASA, FASOLE CU SLANINA VANATA FIARTA DE 30 DE ORI INTRO LUNA.. DACA IEI O GURA INTRO SECUNDA VOMITI TOT, DACA TE DOARE CAPUL , MASEAUA, SAU ORICE ALTCEVA.. ASTEPTI O PASTILA SI 3 ZILE.. SI CAND TI-O ADUCE FII SIGUR CA NU ESTE PT DURERE, ITI DA PT RACEALA.. TOT TIMPUL RAR SE INTAMPLA SA CERI SI SA TI SE DEA CEA CE ITI TREBUIE.

  2). IN TOATE INCHISORILE GASITI PLOSNITE.. ACELE PLOSNITE IES DIN PATURILE ACELE VECHI DE ACUM 30 DE ANI ACELEA TE MUSCA SI TI SE UMFLA MAINILE PICIOARELE SE FAC NISTE CHESTII CAT O NUCA.

  ORICE DETINUT CARE E MAI SARAC.. MANANCA DOAR LA ORA 12 ZIUA.. IN REST MANCAREA DE SEARA ESTE ORIBILA SE ARUNCA IN WC, JOS PE LANGA INCHISOARE O SA VEZI SOBOLANI CAT PISICILE DE MARI, TRAIESC BINE DE PE URMA CONDUCERI PENITENCIARELOR.

  IN CAMERE CALDURA NU EXISTA DOAR CAND SUNT -5 GRADE AFARA.. ATUNCI DA SI EI UN PIC DRUMU LA CALDURA, CA SA ITI FIE BINE IDEAL ESTE SA INVELESTI PATUL CU PATURI SA FACI PARAVANE CU PATUL DE DEASUPRA, SI SA TE INCHIZI ACOLO SI RESPIRATIA TA ITI VA INCALZI LOCUSORUL.

  IN INCHISOARE SE FACE BAIE DE DOUA ORI PE SAPTAMANA INTRO CAMERA ORIBILA CU NISTE CONDUCTE GAURITE CARE IMPRASTIE APA LA 40 50 DE PERSOANE ODATA, (TOT TIMPUL CAND INTRI SA FACI BAIE, PUNE MANA SI VEZI CUM ESTE APA E POSIBIL SA TE OPARESTI) SE INTAMPLA DES. (PT CA II DOARE IN FUND PE CEI DE LA CONDUCERE) IN INCHISOARE GASESTI TOT FELU DE FENOMENE CARE INCEARCA SA TE CORUPA CU ORICE CHESTIE, NICIODATA SA NU DAI DETALII DESPRE FAMILIA TA, (NR DE TELEFON LA CINEVA APROPIAT ADRESA) PT CA TE VEI TREZI CA CEI APROPIATI SA TRIMITA BANI LA NISTE ORDINARI.

  3). IMAGINATI-VA INTRO CAMERA DE 20MP 30 DE PERSOANE.. ZI DE ZI.. GALAGIE URLETE.. CIONDANELI, URLETE DE LA GEAMURI CU ALTE CAMERE ,(ARUNCA TIGARI, ARUNCA CAFEA CU SFOARA DE LA ALTE CAMERE) E NEBUNIE TOTALA DE DIMINEATA PANA SEARA , IESITUL LA AER SE FACE DIMINEATA SI SEARA CATE O ORA, PE TIMP DE IARNA SE STA 10 15 MINUTE, CA ESTE PREA FRIG, SAU NU SE IESE DELOC, DUPA AIA STAI INTRO CAMERA CU 30 DE GALAGIOSI PRINTRE EI SE AFLA, (CRIMINALI, VIOLATORI, TALHARI , OAMENI VIOLENTI, OAMENI CARE AU CRESCUT NUMAI IN INCHISOARE) CE POTI INVATA DE LA EI? EU CAT AM STAT ACOLO NU AM AVUT CE SA INVAT, DE DIMINEATA PANA SEARA NUMAI DESPRE INFRACTIUNI SE VORBEA INAUNTRU, (CAM ASTA ESTE REABILITAREA ACOLO) O ZI IN INCHISOARE ESTE CAT 5 ZILE DE STAT IN LIBRTATE, STRESUL DE ACOLO ASA SE ACUMULEAZA CAT ALTI IN 5 ZILE.

  4). NU LASA PE NIMENI DE ACOLO SA TI SE URCE IN CAP, DACA AI LASAT GARDA JOS VEI AVEA VIATA GREA ACOLO, INCEARCA TOT TIMPUL SA FII DISCRET SA NU DAI APA LA MOARA. LUMEA TE INCEARCA DE CUM INTRI IN CAMERA.

  ACOLO DACA VREI SA NU TE INTALNESTI CU CINEVA VORBESTI LA CONDUCERE, SI TE VA PUNE UNDEVA UNDE NU TE VEI INTALNI CU CEI CARE ITI VOR RAUL.

  IN FIECARE SEARA SI DIMINEATA SE FACE PREZENTA VINE COMANDANTUL CU CATIVA AGHEOTANTI CU UN CIOCAN DIN LEMN SI BATE-N GRATII.. ZI DE ZI SE STRIGA PE CULOAR “APELU” CEL MAI STRESANT ESTE DIMINEATA CAND DORMI ITI STRICA SOMNUL.

  5). DUPA CE IESI DE ACOLO FII SIGUR CA VIATA TA SA SCHIMBAT TOTAL .. O SA FII PRIVIT ALTFEL, NU O SA MAI AI PRIETENI NEVASTA, IUBITA, NU O SA MAI AI NIMIC..FARA DINTI IN GURA, CINE STIE CU CE BOALA , SI O SA ITI FIE GREU SA TE REABILITEZI, VALABIL PT CEI CARE TRAIESC O VIATA DE AZI PE MAINE.

  MAI SUNT SI MULTE ALTELE, CARE NU LE-AM SPUS.. DAR ASA IN MARE SA VEDETI SI VOI CE INSEAMNA SA AJUNGI ACOLO, SI CE INSEAMNA SA AI PARTE DE O GRATIERE, AMNISTIE, VALABIL NUMAI PENTRU CEI CARE NU AU FACUT INFRACTIUNI CU VIOLENTA INTENTIONAT, AIA CHIAR MERITA SA STEA ACOLO.

 470. sunt de acord si semnez petitia

 471. Semnez petita!Este total inuman ca un om sa fie nevoit sa manance cea mai deplorabila mancare si sa dorma cu sobolanii pe jos!Apa curge cu rugina,sunt cate 40 intr-o camera….nu sunt totusi animale!Sunt oameni care au gresit o data in viata si platesc cu anii grei greseala!Astea sunt conditiile pe care penitenciarele le ofere detinutilor!Iar pentru fapte fara violenta,prima abatere sa se arunce cu ani grei de inchisoare!Se gandeste cineva la oamenii care raman acasa si care inebunesc pe zi ce trece?La familiile care fac eforturi supraomenesti ca sa nu isi piarda locurile de munca pentru a-i putea ajuta cu pachete macar pe cei care sunt inchisi?Ce tara este asta?Europeana in nici intr-un caz!Haideti domnilor deputati si parlamentari poate va faceti mila de noi cei care suntem diperati!

 472. Semnez petita! Piperea Carmen

 473. semnez petitia

 474. Si eu semnez petitia si sunt perfect de acord

 475. semnez petitia

 476. Semnez Petiția ! Este necesară !

 477. semnez petitia! Este necesara

 478. semnez petitia

 479. Semnez petitia !!!!

 480. Da , semnez petitia !

 481. d ne ajuta ,asa sa fie ,sustin

 482. sustin petitia

 483. Semnez petitia. Sunt de acord cu gratierea.

 484. sustin aceasta petitie si e fff bn venita o gratiere si amnistie pt infractiunile fara violenta si ar trebui sa benificeze si recitivisti si cei care au sustragere de la executarea pedepsei si cei care nu au inceput sa execute pedeapsa sint uni care au fost condamnati si fiind in strainatate nu sau prezentat la timp li sau bagat la dosaru de penitenciar sustragere de la executarea pedepsei sau recitivisti sint multi care au devenit recitivisti de la suspendare sau cum era inainte vroiai nu vroiai cu fapta sau fara fapta ajungeai la puscarie ca asa se facea ancheta acum 6-7 ani in urma si sint multi care sint recitivisti care au copii si poate necazul care il avem noi oameni de rind si lipsurile care le avem ajungem sa facem puscarie pt fier vechi sau pt ca a furat un sac de porumb si multe asemenea gainarii care in Europa nici amenda nuti da macar la noi se da cite 2,3,4.5 ani de inchisoare PT CA SINT RECITIVISTI

 485. sustin aceasta petitie

 486. sustin petitia

 487. sustin

 488. sustin

 489. sustin aceasta initiativa

 490. sustin gratierea

 491. Semnez petitia. Sunt de acord cu gratierea.

 492. Susțin si semnez pt a se da administria si gratierea pt toți oameni care au furat ca sa poată trai in România .domnule președinte basescu mias dori o zi sa fi acolo sa vezi cum e dati domne odată legea . Doamne ajuta

 493. sustin acest proect


discuta subiectul si tu

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: