Posted by: leontiucmarius | July 17, 2012

Marius Leontiuc STIRI – cazul Daniel Curelariu ajunge la ONU

Marius Leontiuc STIRI – Cazul Daniel Curelariu ajunge la ONU

2 Iul 2012

Master LAW Case International Institute a inregistrat în această dimineaţă o cerere în recurs în faţa Înaltului  Tribunal Internaţional ONU, Comitetul ONU pentru drepturile Omului privindu-l pe Daniel Curelariu, pentru încălcarea art. 14 şi 11 din Pactul Internaţional ONU cu privire la drepturi civile şi politice privind încălcarea de către ststul român a unui proces echitabil, dreptul la apărare şi incriminarea nelegală a unor fapte care nu intră în sfera penală. De amintit este faptul că spre deosebire de CEDO, Comitetul ONU are competenţe şi în a intra pe fondul cauzei, existând condamnări ale statului român printre care cauza Munaf vs. România. Avocatul Gunther York precizează că există maxime şanse ca acest recurs să fie admis. O primă audiere prin videoconferinţă este aşteptată la 2 octombrie 2012 când Daniel Curelariu va fi prezentat la Curtea de Apel Bucureşti unde va fi audiat prin videoconferinţă de către judecătorii americani şi elveţieni. În prezent se aşteaptă motivările instanţelor interne.  

Marius Leontiuc STIRI – Daniel Curelariu 

29 Iun 2012

Final trist într-un dosar fără probe construit în mod mincinos în baza unor declaraţii, ieri Curtea de Apel Timişoara a admis recursul procurorilor în dosarul privind pe Daniel Curelariu dispunând pedeapsă pentru delapidare de 5 ani închisoare cu executare. Este prima condamnare pentru delapidare din ultimii 10 ani. Această condamnare anticipează un nou caz CEDO fiind încălcat Protocolul 4 art. 1 din Convenţie. În seara aceasta Daniel Curelariu, persoană remarcantă de la Caransebeş s-a  predat în baza mandatului de executare a pedepsei închisorii.

Aşteptăm susţineri.

Advertisements

Responses

 1. ar trebui ca toti de la Biserica Menorah din Caransebes sa-I scriem aici un gand. Sunt sigur ca Marius I le va trimite. Haideti sa-I fim alaturi

 2. Dani te iubim si toti de la Biserica Penticostala Menorah iti suntem alaturi.

 3. suntem alaturi de Daniel, ne rugam ca Domnu sa-l dea putere si rabdare. Caransebesul se roaga pentru Daniel Curelariu.

 4. Tinerii de la Biserica Baptista Ghetsimani din Caransebes, suntem socati, Dani ne rugam pentru tine. Marius te rugam sa-I trimiti mesajele noastre.

 5. este un om deosebit un barbat iubitor si sensibil il iubesc din toata inima si sper sa fie dor un vis urit care se termina dimineata

 6. Exista sansa unei Contestatii in anulare. De asemenea apreciez ca trebuie exercitat si recursul in gratiere. Draga Sorina te sfatuim sa faci rost de cazierul lui, certificatul de nastere, copie dupa buletin si dupa sentinta din fond, decizia din recurs precum si dupa mandat si toate acestea trimise in copie cu cererea de gratiere.

 7. Cred ca ar trebui facute plangeri la toate curtiile din strainatate, la toate Tribunalele Internationale si la CEDO, Marius ne-a dat aici adresele. Unde ar fi mai bine? si ce efect ar avea?

 8. Mare pacat. Este un om deosebit. Doamne da o amnistiere !

 9. Multumesc Marius ca prin intermediul tau primesc sfaturi de la avocati in ceea cel priveste pe Daniel si sper sa se solidarizeze tot mai multi cu el sa reusim sa indreptam aceasta crunta nedreptate
  ..A lasat in urma doi parinti batrini si bolnavi cu inima frinta o femeie singura si si trista care il iubeste si nu prea stie ce si cum sa faca

 10. Toate mesajele vor fi trimise lui Daniel. Astept Sorina datele lui pe email, pentru a putea fi inaintate de catre avocati restul de proceduri in fata CEDO si CJUE precum si completarea datelor catre ONU.

 11. Dani capul sus ! Domnul Isus te va scoate de acolo! Nu pierde timpul ci vesteste-l pe Domnu si acolo. Ne rugam pentru tine. Suntem multi si nu te uitam, te iubim. Multumim Marius pentru oportunitate.

 12. Il cunosc pe Dani, sper sa fie sigur ca in aceasta incercare, este iubit de multi oameni ai lui Dumnezeu. Nu stim de ce traim aceste vremuri dure cu asemenea procurori, dar stim ca orice este cu putinta la Dumnezeu . Sfatuim pe toti care citesc aceste stiri sa nu le abordeze ca news-uri ci ca o serioasa cauza de rugaciune. Justitia acolo in Romania a scapat de sub control, criminalii de pe sosele primesc suspendare iar neglijentii economici primesc pedepsele exemplare. Dumnezeu inca poate face o minune!


discuta subiectul si tu

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: